-
×
Erzurum Tereyağı!
Geleneksel yöntem yayık sistemi ile ürettiğimiz doğal tereyağımız tattığınız andan itibaren vazgeçilmeziniz olacaktır.
Hakiki
Tereyağı Nasıl Yapılır?
Türkiye'nin En
Doğal ve Organik Mağazası olan firmamız Farkı Şahane, Erzurum'un yüksek yaylalarında otlayan hayvanların sütlerini
itina ile toplar. Ardından bu sütleri
kaymağa dönüştürür. Eskiden kullanılan yayık sisteminin teknolojik hali
olan tambur makinesinde tereyağına dönüştürülür.
Yağ Tamamen
Şırattan Ayrılıyor!
Üretilen yağ tamamen şıratından arındırıldığı için ortaya çok
kaliteli bir yağ çıkıyor.
Tüketicilerimiz, hakiki tereyağı alırken dikkatli olmalılar. Bilmelidirler
ki hiçbir gıda maddesinin kilogram fiyatında 10-15TL gibi bir fark olamaz.
Torta Çıkmayan Yağ, Tereyağı Değildir!
Toplumumuzda, tereyağından torta çıkma hakkında yanlış bilgiler
dolaşmaktadır.
Orjinal hakiki tereyağı eritildiğinde mutlaka torta çıkacaktır.
Torta çıkmıyorsa o yağ tereyağı değildir.
12 Ay Sarı Tereyağı
Olmaz!
Ayrıca tereyağı sadece Mayıs ayında çok sarı olur ve yoğun
lezzeti tadı ile dikkat çeker. 12 ay bir fiil sarı tereyağı kullanıyorsanız
bilmelisiniz ki mutlaka renklendirici gıda boyası kullanılmıştır.
Farkı Şahane olarak çıkış felsefemiz insan sağlığı olduğu için
tüm aşamalarımızda müşterilerimizin sağlığını düşünüyoruz ve hiç bir katkı
maddesi kullanmıyoruz.
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ediyor
sağlıklı günler diliyoruz.