Gravyer Peyniri
Mayıs ve Eylül ayları arasında, 2400 metre yükseklikteki Boğatepe meralarında doğal bitki örtüsüyle beslenen ineklerin sütünden, geleneksel yöntemlerle ve şirden mayası kullanılarak üretilir. Özenle olgunlaştırılan Gravyer peyniri, kendine özgü aroması, gözenekli yapısı ve yoğun lezzetiyle öne çıkar. Yüksek rakımda yetişen zengin flora, peynire eşsiz bir tat ve karakter kazandırır. Kahvaltılardan gurme tariflere kadar geniş bir kullanım alanına sahiptir.
Kilogram fiyatıdır
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.